Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Един непретенциозен сайт за книги в сферата на прожабите, маркетинга, мениджмънта, лидерството, НЛП, хипноза, начин на живот с директен линк за сваляне на български език. Тук може да намерите най новата и най известна бизнес литература в света. Имате възможност и за четене на списания директно от сайта. Ако не ви се ходи до книжарницата или не Ви се чака два дена поръчката по пощата и ако не ви се плащат толкова много пари за този вид литература, това място е за Вас!
Автор: bookbg Категория: Бизнес
Прочетен: 336966 Постинги: 86 Коментари: 7
Постинги в блога от Февруари, 2010 г.

Революционен пimageодход за сваляне на килограми+CD! Няма нужда да вярвате, само го направете!

Как бихте могли да ядете, каквото си искате и когато си искате, и въпреки това да отслабнете? Зная, че прилича на отчаяно твърдение, и това наистина е така. Тази система е толкова проста, че отначало сигурно трудно ще повярвате, че ще има ефект. Така е, защото са ви залъгвали с диети, за да повярвате, че отслабването е трудно, а то не е. Всъщност две независими научни изследвания за ефективността на моята система са показали, че това, което ще научите, е седем пъти по-успешно от всяка диета!

DOWNLOAD

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3621 Коментари: 0 Гласове: 0

imageАбсолютно пълния вариант на книгата в електронен формат-не откъси, не цитати, а цялата книга, с цялото и богатство!Над 400 страници мъдрост и практически съвети ненадминати и до днес!

DOWNLOAD

Категория: Бизнес
Прочетен: 3496 Коментари: 0 Гласове: 1

imageКогато Стивън Кови говори, ръководителите слушат!

„Тази книга има дарбата да бъде необикновена, когато говори и за най-обикновените неща“

Морган Скот Пек-автор на „Изкуството да бъдеш Бог“

 

 download

Категория: Бизнес
Прочетен: 2666 Коментари: 0 Гласове: 1
Фитнес за мозъка на работното място. DOWNLOAD

image

Тази книга започва с оценка на дейноста на мозъка и на предизвикателствата, които работата ви му предоставя. Тя ще ви помогне да разработите личен план са усъвършенстване на мозъка Тази книга ще ви помогне да: Увеличите силата на мисълта и се научите да я прилагате ежедневието
Да развиете умението да планирате времето си
Да бъдете организирани и балансирате количеството работа
Да намерите ефективни и креативни решения на проблемите

Към книгата и download


Категория: Бизнес
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове: 0

image

В тази онлайн книга ще намерите техники за решаване на практически проблеми на здравето, работата, взаимоотношенията, парите и много други области на живота. Революционният Метод на Силва за Контрол на ума е най-бързо популяризиращата се в света философия за самопомощ и за решаване на проблеми -тя вече е помогнала на милиони хора! От тук можете да изтеглите книгата!

Категория: Бизнес
Прочетен: 1197 Коментари: 0 Гласове: 0
image

Въведение в е-книгата от Доналд Тръмп

На страниците на тази книга ще намерите  много съвети за това, как да мислите като милиардер. За първи път предлагам практични съвети по какъв начин да се инвестира в недвижимо имущество – как да се купи, да се продаде, да се получи ипотека, да се преговаря с брокер, да се направи ремонт, вътрешна декорация. Освен това съставих и наръчник на потребителя за най-хубавите неща в живота. И не е необходимо да сте милиардер, за да си ги позволите.
DOWNLOAD


Категория: Бизнес
Прочетен: 1229 Коментари: 0 Гласове: 0
image

Тази книга показва как да представите точния план пред точната аудитория, за да имате по-голям шанс да постигнете онова което желаете. Практическите съвети, примерите и упражненията ще ви помогнат да усвоите процеса на планиране и ще ви гарантират наистина най-добрите бизнес планове.

DOWNLOAD
Категория: Бизнес
Прочетен: 2076 Коментари: 0 Гласове: 0

image
Бизнес планът
може да се окаже първообраз за бъдещето на компанията. Това преработено и допълнено ново издание дава описание на най-добрия начин за подготвянето на бизнес план, скроен по поръчка за специфичните изисквания на бизнеса и то такъв, че наистина ще помогне да получите финансова поддръжка.

теглене на книгата!

Категория: Бизнес
Прочетен: 1982 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: bookbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 336966
Постинги: 86
Коментари: 7
Гласове: 137
Архив
Календар
«  Февруари, 2010  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728